Berichten

José Bink@ 18:59 01-04-2018
Goedemiddag,
Wij zijn al een tijdje op zoek naar een foxred labrador pup (liefst een teefje). Wij zijn bij uw kennel terecht gekomen, u bent een van de weinige kennel die met foxred labradors fokt.
Kunt u ons vertellen wanneer u weer een nestje verwacht?
Hartelijk dank,
met groet,
José en Ralph
Rianne Linker@ 12:56 17-09-2017
Wij zijn zo benieuwd of Amy haar puppies al heeft en of ze allemaal al besproken zijn, of dat er misschien nog een gele over is... :) We zijn al ons een tijdje aan het oriënteren op een Labrador en werden helemaal blij toen we zagen dat Amy een nestje verwacht rond deze tijd! We hopen van jullie te horen :) groetjes Hans, Rianne en Thomas (6) en Norah (4).
Christiaan@ 06:33 20-04-2017
na al die tijd wachten tot onze kinderen wat groter zijn geworden willen we dolgraag een nieuw gezinslid erbij hebben en is de zoektocht begonnen we hopen dan ook dat we bij jullie op het juiste adres zijn uitgekomen! Verwachten jullie nog red fox labs?
casper klijn@ 17:03 18-10-2016
Wij zouden graag een nieuwe hond erbij willen hebben. Onze bruine labrador van 12,5 jaar oud kan wellicht nog wat opvoeding doorgeven...

Graag vernemen wij welke mogelijkheden jullie momenteel hebben.

gr Casper Klijn
Will@ 14:22 09-10-2016
Wij overwegen al enige tijd om naast onze 8 jaar Guus (Toller) onze oude liefde voor de labrador weer invulling te gaan geven. Na een ontmoeting met een van uw "pups" (2 jaar) en hun eigenaren vandaag in Renkum zijn we meer overtuigd hiervan. In ruimte en tijd bieden wij een gezonde en stabiele omgeving leefomgeving waar gezamenlijk actief genieten centraal staat.
Mag ik u vragen om ons op te nemen in uw mailinglist?
Bvd
Hetty en Will
P.J.Wustenhoff@ 16:29 30-03-2016
krijgt u dit jaar nog een nest Red Fox labs?
Jeannette@ 21:23 09-04-2015
Elke keer kijk op jullie site om te zien hoe het gaat met de puppies. hoewel ik hopelijk in augustus een pup mag kopen, is het zo leuk om te zien. Ik ben benieuwd van hoeveel pups Roos drachtig is.
Evelyn Minnema@ 13:55 21-06-2014
Ik betrap mezelf erop dat ik steeds weer op jullie site even ga kijken naar de mooie red fox pups. Wij, een gezin met 2 wat grotere kinderen, zijn al een half jaartje aan het nadenken over een labrador. We vinden het dan ook heel belangrijk om er goed over na te denken. Vooral ik want de rest van het gezin is al lang om...maar jullie mooie pups hebben zeker mijn hart gestolen! Groeten Evelyn
Ellen Steging@ 08:38 08-04-2014
Goedemorgen,
Bedankt voor jullie bericht. Ik begrijp dat er wat opstartproblemen waren met jullie nieuwe site. Inmiddels hebben we al een pup(labrador bruin) gevonden. Helaas dus geen redfox, maar wel een lieverd hoor. Omdat we nu geen pup willen, maar over 1 jaar waarschijnlijk wel, kunnen we misschien bij jullie op de wachtlijst voor een nestje voor volgend jaar?
Met vriendelijke groet,
Ellen Steging
Ellen Steging@ 22:39 30-03-2014
Ellen Steging
2014-03-29 10:48:47
Geachte heer, mevrouw,
Graag zouden wij informeren naar de mogelijkheid om een labrador pup te kopen. Mijn eerste hond was een labrador red fox(1969) en deze heeft mijn liefde voor de labrador voorgoed in mijn hart gesloten. Wij zijn een gezin met 2 grote kinderen en in de gelegenheid een pup een goed thuis aan te bieden denken wij. Graag horen wij van u.
Met vriendelijke groet,
Rinus en Ellen
Miranda Dittmar@ 22:38 30-03-2014
Miranda
2014-03-29 06:52:10
wat is jullie site mooi geworden!
ik heb zitten genieten van de foto`s van Marley`s puppies.
het is wederom een heel erg mooi nest!!
een volgende labrador wordt beslist weer een fox red en dan niet alleen om het kleurtje maar jullie lijn heeft gewoon een wereldkarakter!
geniet nog fijn van de pups.

groetjes,miranda Dittmar
Yoran van Veluw @ 22:34 30-03-2014
Yoran van Veluw
2014-03-28 18:36:41
Beste Cees en Wil.

Mijn naam is Yoran van Veluw. Mijn vriend en ik hebben na lang nadenken de knoop doorgehakt en zijn nu op zoek naar een Labrador Pup, We kwamen toevallig op deze site terecht en zagen de prachtige fox-red labradors. Ik kon via de site verder geen contakt gegevens vinden dus probeer ik via deze weg in contakt met u te komen.
Ik zou graag wat meer informatie willen over de pups als dit mogelijk is.
Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet, Yoran van Veluw
Marjolein Kluft@ 15:07 18-03-2014
Gefeliciteerd met de prachtige pups. Ik kon het niet nalaten om even te genieten van de leuke foto's.
De reden dat ik dit berichtje achterlaat is echter dat ik u graag wil laten weten dat onze Lara van Foreburgh (dochter van Boris van Foreburgh en Silronray's Come in Style) vandaag (in blakende gezondheid) de respectabele leeftijd van 11 jaar heeft bereikt. We zijn nog steeds zo ontzettend blij met haar. Ze is verschrikkelijk lief en heeft nog steeds een enorme 'Will to please'. Lara is een paar jaar 'buddy' geweest voor een demente mijnheer en heeft zodoende niet alleen ons leven, maar ook die van de familie van deze mijnheer een heel stuk verrijkt.
Voor ons is duidelijk dat Lara zo'n schat van een hond is, doordat u zo zorgvuldig en met verstand van zaken af en toe een nestje fokt. Nogmaals heel erg bedankt daarvoor. En ik wens alle (toekomstige) eigenaren van uw pups net zoveel plezier en liefde toe, als wij al jaren van onze Lara krijgen.

Vriendelijke groet,

Marjolein (en een poot van Lara van Foreburgh)
Babs van Vliet@ 12:08 07-02-2014
Wat leuk om te horen dat Marley weer pups krijgt, gefeliciteerd! Wordt het weer een fox red nestje? Met onze Kate, van Marley en Joep gaat het heel goed, ze heeft een vrolijk, heel lief, zacht karakter -lijkt vast op haar moeder- en is geweldig met kinderen. Ze is heel sociaal naar andere honden en prachtig om te zien, dat hoor ik bijna dagelijks:). Hoop dat alles goed gaat straks -drukke tijden voor jullie!- en geniet van de pups!
Hartelijke groet,
Babs van der Vliet
Nicole van Dijke@ 14:50 18-11-2013
Hallo, ik wilde even een klein berichtje sturen over Walter (Olaf) .Het gaat ontzettend goed met hem. Hij heeft nu ook een eerste seizoen jachttraining gehad en is uitermate leergierig. Hij is ontzettend lief voor ons en Djuuls.Na zijn operatie is hij alleen maar voor uit gegaan en wij hebben er ontzettend mee geboft. Treurig om te lezen dat Emma , is overleden. Dat was volgens mij zijn moeder. Ik hoop dat alles met U beiden goed is.

Met vriendelijke groet,
Nicole van Dijke.
Poot van Walter.

Berichten: 1 t/m 15 van de 20.
Aantal pagina's: 2
[1] 2Ouder